Volg ons op Facebook
0
Volg ons op Facebook

Merk
geen
Model
geen
Uitvoering
geen
INLOGGEN

Kofferbakmatten

Kies jouw auto
Kies je automerk, dan kunnen wij alle beschikbare Kofferbakmatten voor jouw auto weergegeven.

Pasvorm kofferbakmat van Guardliner met opstaande rand en anti-slip, gemaakt van flexibel kunststof.

Selecteer hieronder het merk van je auto...

Pasvorm kofferbakmat van Carbox met opstaande rand. Gemaakt van Premium kwaliteit hard kunststof voor zwaar gebruik

Selecteer hieronder jouw automerk...
Staat jouw auto hierboven niet tussen? (Neem dan contact met ons op)

Kofferbakmatten voor jouw auto bij Automatten.nl

Op zoek naar de perfecte bescherming voor de kofferbak van jouw auto? Bij Automatten.nl hebben we precies wat je nodig hebt: op maat gemaakte kunststof kofferbakmatten die een ideale barrière vormen tegen vocht en vuil. Met randen van 3 tot 5 centimeter hoog houden ze moeiteloos vuil en vocht binnen de mat, waardoor je kofferbak altijd schoon en droog blijft.

Onze kofferbakmatten zijn niet alleen praktisch, maar ook uitermate veelzijdig. Ze zijn ideaal voor het vervoeren van huisdieren, en zorgen er tegelijkertijd voor dat het onderliggende tapijt van je kofferbak beschermd blijft. En schoonmaken? Een fluitje van een cent! Je pakt de mat gewoon uit de auto, klopt hem uit of spoelt hem af met een tuinslang. Hygiënisch én tijdbesparend.

Wat deze kofferbakmatten echt onderscheidt, is de antislip-laag. Geen geschuif meer van je spullen, maar alles netjes op zijn plek. En maak je geen zorgen over de bevestigingspunten van je auto - onze kofferbakmatten zijn ontworpen met oog voor detail, passend bij jouw specifieke voertuig.

Guardliner Kofferbakmat

Deze mat biedt uitstekende bescherming voor de laadruimte en is geschikt voor normaal gebruik. Met geurvrij kunststof en een antisliplaag is deze mat een betrouwbare keuze. Gegarandeerd een droge en schone kofferbak!

Carbox Kofferbakmat

Voor professioneel en zwaarder gebruik is de Carbox pasvorm kunststof kofferbakmat de absolute winnaar. 100% pasvorm en oersterk. Geef jouw auto de bescherming die hij verdient met onze CARBOX kofferbakmat.

De Carbox pasvorm koffermat is uit te breiden met de multimat. Dit is een uitklapbare bumperbeschermer en anti-slipmat in 1! De Multimat is ideaal hiervoor.