Volg ons op Facebook
0
Volg ons op Facebook

Merk
Volvo
Model
geen
Uitvoering
geen
INLOGGEN
Kofferbakmatten Volvo

Kofferbakmatten Volvo

Kies jouw Volvo model
1 stap terug

Kofferbakmatten voor jouw Volvo bij Automatten.nl

Op zoek naar de perfecte bescherming voor de kofferbak van jouw Volvo? Bij Automatten.nl hebben we precies wat je nodig hebt: op maat gemaakte kunststof kofferbakmatten die een ideale barrière vormen tegen vocht en vuil. Met randen van 3 tot 5 centimeter hoog houden ze moeiteloos vuil en vocht binnen de mat, waardoor je kofferbak altijd schoon en droog blijft.

Onze kofferbakmatten zijn niet alleen praktisch, maar ook uitermate veelzijdig. Ze zijn ideaal voor het vervoeren van huisdieren, en zorgen er tegelijkertijd voor dat het onderliggende tapijt van je kofferbak beschermd blijft. En schoonmaken? Een fluitje van een cent! Je pakt de mat gewoon uit de auto, klopt hem uit of spoelt hem af met een tuinslang. Hygiënisch én tijdbesparend.

Wat deze kofferbakmatten echt onderscheidt, is de antislip-laag. Geen geschuif meer van je spullen, maar alles netjes op zijn plek. En maak je geen zorgen over de bevestigingspunten van je Volvo - onze kofferbakmatten zijn ontworpen met oog voor detail, passend bij jouw specifieke voertuig.

Guardliner Kofferbakmat

Deze mat biedt uitstekende bescherming voor de laadruimte en is geschikt voor normaal gebruik. Met geurvrij kunststof en een antisliplaag is deze mat een betrouwbare keuze. Gegarandeerd een droge en schone kofferbak!

Carbox ™ Kofferbakmat

Voor professioneel en zwaarder gebruik is de Carbox™ pasvorm kunststof schaalmat de absolute winnaar. 100% pasvorm en oersterk. Tijdelijk krijg je er een GRATIS antislipmat bij, de Multimat. Deze handige mat klik je eenvoudig vast op de Carbox kofferbakmat.

Geef jouw auto de bescherming die hij verdient met onze CARBOX™ schaalmatten - de sleutel tot een altijd frisse bodem in je auto!

Aangezien de Carbox ™ pasvorm koffermat een gladde structuur heeft is het aan te raden om gebruik te maken van een antislipmat. De Kontra-mat is ideaal hiervoor.

Staat jouw auto hierboven niet tussen? (Neem dan contact met ons op)