Volg ons op Facebook
0
Volg ons op Facebook
INLOGGEN
EHBO-kit bestaande uit Driehoek, EHBO-set en Veiligheidsvest

Onze prijs

OP VOORRAAD!
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
€17,95

EHBO-kit bestaande uit Driehoek, EHBO-set en Veiligheidsvest

Productcode: AC-43999704

EHBO-kit bestaande uit Driehoek, EHBO-set en Veiligheidsvest

Opbergzak gemaakt van nylon

Klittenband op achterzijde voor gemak van opbergen.

Afmeting ongeveer: 440 x 75 x 90 mm

EHBO-materiaal volgens kwaliteitskwalificatie: DIN 13164

EURO waarschuwingsdriehoek officieel Europees goedgekeurd

In Nederland is het meenemen van een veiligheidsvest in uw voertuig en het gebruik van een veiligheidsvest niet verplicht. In andere landen kunnen afwijkende regels gelden.

Automobilisten moeten in België bij pech of bij een aanrijding op de autosnelweg een goedgekeurd veiligheidsvest dragen. Deze regeling geldt ook voor buitenlandse automobilisten. Op het negeren van de regel staat een boete. Passagiers moeten achter de vangrail blijven en hoeven geen veiligheidsvest aan. Voor meer informatie kunt u terecht bij de autoriteiten in België.

In onder andere Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Oostenrijk moeten automobilisten een goedgekeurd veiligheidsvest in de auto hebben. Bestuurders en andere inzittenden die met pech langs de weg staan, moeten deze dragen. Op het negeren van de regel staat een boete. Volgens de Europese regels is een veiligheidsvest niet verplicht voor toeristen. Ondanks de uitsluiting van toeristen voor deze regel adviseert de vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Den Haag om een goedgekeurd veiligheidsvest aan te schaffen. De buitenlandse politieagenten zijn waarschijnlijk niet op de hoogte van de Europese regels en kunnen u een boete geven. Een officieel bezwaar tegen de boete kost veel tijd en geld.