Volg ons op Facebook
0
Volg ons op Facebook
INLOGGEN
TESLA Model 3 - Rubbermatten set

Bovenstaande afbeelding is een algemene voorbeeldfoto, en dus niet de foto van jouw rubbermattenset. Deze zal perfect passen.

TESLA Model 3 - Rubbermatten set TESLA Model 3 - Rubbermatten set TESLA Model 3 - Rubbermatten set TESLA Model 3 - Rubbermatten set TESLA Model 3 - Rubbermatten set TESLA Model 3 - Rubbermatten set TESLA Model 3 - Rubbermatten set

Onze prijs

Levertijd: 5 - 6 weken.
€42,75

TESLA Model 3 - Rubbermatten set

Productcode: RMCI-TES-004

Rubber mattenset, 3-delige set met opstaande rand voor TESLA Model 3 vanaf 2017 t/m heden.

De set bestaat uit de 2 voormatten en een 1 doorlopende achtermat. Deze achtermat is uit 2 delen die aan elkaar vastgeklikt worden tot 1 mat in de auto. De bestuurdersmat is voorzien van klitteband voor bevestiging in uw auto.

  Een complete set rubber automatten in originele pasvorm. Met deze rubber automatten houdt u het interieur van uw auto schoon. Alle matten zijn voorzien van een stevig profiel en opstaande rand. Ideaal tijdens de herfst- en winterperiode om uw auto optimaal schoon te houden, maar zeker ook geschikt voor gebruik de rest van het jaar. Eenvoudig te reinigen met water. De matten zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit rubber, zonder rubbergeur

  Eigenschappen:

  • perfecte pasvorm ( sommige foto's zijn slechts voorbeelden )

  • als u de juiste auto heeft gekozen dan garanderen wij de juiste pasvorm
  • kleine opstaande rand als vuilopvanger

  • kruislings ribbelstructuur (vuilopvang)

  • gemakkelijk schoon te maken

  • lange levensduur

  • geen rubbergeur

  LGA getest, Automatten.nl

  Rubber schaalmat, Automatten.nl   Rubber schaalmat, Automatten.nl

  Kortom een perfect product voor het hele jaar, maar zeker tijdens de natte herfst- en wintermaanden, of bij gebruik onder vochtige omstandigheden ! De foto's van de matten zijn algemeen en tonen niet de exacte pasvorm maar alleen het soort en type rubbermat.