Volg ons op Facebook
0
Volg ons op Facebook
INLOGGEN
Q11 Hard-Wax autopoets - diepe glans en langdurige bescherming Q11 Hard-Wax autopoets - diepe glans en langdurige bescherming

Onze prijs

OP VOORRAAD!
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
€11,95

Q11 Hard-Wax autopoets - diepe glans en langdurige bescherming

Productcode: ACS-013625

Q11 Hard-Wax autopoets - diepe glans en langdurige bescherming. Met deze autowax breng je een langdurige beschermlaag aan op je autolak. Het grote voordeel van je auto in de wax zetten is dat het vuil zich niet goed meer kan hechten aan de lak. Gevolg is dus een auto die schoner blijft, maar vooral ook veel makkelijker te reinigen is!

Aan te raden is om dit een of twee keer per jaar te doen, zodat je autolak altijd in topconditie blijft. Lekker shinen in de zomer, en in de winter goed beschermd tegen vuil en pekel.

Set bestaat uit een pot wax en een speciale spons, deze spons moet je even vochtig maken onder de kraan en uitknijpen. Vervolgens kun je met de spons door het potje wrijven en blijft de wax aan de spons zitten. Nu is het een kwestie van alles goed insmeren, even laten drogen en met een microvezel doek uit poetsen. Niet gebruiken in volle zon, dan droogt dit te snel kan de wax niet goed inwerken. Ook belangrijk is dat je NIET de kunststof delen insmeerd, zoals op de bumper of zoals de stootstrips.

Zorg wel eerst dat je auto goed gewassen is voordat je deze in de wax gaat zetten!