Volg ons op Facebook
0
Volg ons op Facebook
INLOGGEN
Q11 Nano Ceramic autopoets - diepe glans en langdurige bescherming (NANO TECHNIEK)

Onze prijs

OP VOORRAAD! Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, is dezelfde
dag verzonden.
€14,95

Q11 Nano Ceramic autopoets - diepe glans en langdurige bescherming (NANO TECHNIEK)

Productcode: ACS-014462

Q11 Nano Ceramic autopoets - diepe glans en langdurige bescherming (NANO TECHNIEK). Met deze autowax breng je een langdurige beschermlaag aan op je autolak en voorzie je de lak van een duurzame Nano techniek. Het grote voordeel van je auto in de wax zetten is dat het vuil zich niet goed meer kan hechten aan de lak. Het bijkomende voordeel van de Nanotechniek is dat het water direct van de auto af glijdt. Gevolg is dus een auto die schoner blijft, maar vooral ook veel makkelijker te reinigen is!

Aan te raden is om dit een of twee keer per jaar te doen, zodat je autolak altijd in topconditie blijft. Lekker shinen in de zomer, en in de winter goed beschermd tegen vuil en pekel.

Set bestaat uit een pot wax en een speciale spons, deze spons moet je even vochtig maken onder de kraan en uitknijpen. Vervolgens kun je met de spons door het potje wrijven en blijft de wax aan de spons zitten. Nu is het een kwestie van alles goed insmeren, even laten drogen en met een microvezel doek uit poetsen. Niet gebruiken in volle zon, dan droogt dit te snel kan de wax niet goed inwerken. Ook belangrijk is dat je NIET de kunststof delen insmeerd, zoals op de bumper of zoals de stootstrips.

Zorg wel eerst dat je auto goed gewassen is voordat je deze in de wax gaat zetten!