Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
INLOGGEN

Onze prijs

OP VOORRAAD!
Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!
€38,75

Fiat DUCATO / Peugeot BOXER / Citroen JUMPER 2006 t/m heden - Rubbermatten

Productcode: RMCI-FIAT-001
Tell-a-friend, Automatten.nl

Rubber mattenset, voor Fiat DUCATO / Peugeot BOXER / Citroen JUMPER 2006 t/m heden. Geschikt voor de uitvoering met 2 en 3 zitplaatsen voorin. De mat loopt niet tussen de stoelen door, maar loopt alleen voor de stoelen langs.

De set bestaat uit 3 delen die u eenvoudig aan elkaar klikt tot 1 doorlopende voormat. Dit is ook gemakkelijk voor het schoonmaken omdat u de matten in delen uit de auto kan halen om uit te kloppen.

Een complete set rubber automatten in originele pasvorm. Met deze rubber automatten houdt u het interieur van uw auto schoon. Alle matten zijn voorzien van een stevig profiel en opstaande rand. Ideaal tijdens de herfst- en winterperiode om uw auto optimaal schoon te houden, maar zeker ook geschikt voor gebruik de rest van het jaar. Eenvoudig te reinigen met water. De matten zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit rubber, zonder rubbergeur

Eigenschappen:

  • perfecte pasvorm ( sommige foto's zijn slechts voorbeelden )

  • als u de juiste auto heeft gekozen dan garanderen wij de juiste pasvorm
  • kleine opstaande rand als vuilopvanger

  • kruislings ribbelstructuur (vuilopvang)

  • gemakkelijk schoon te maken

  • lange levensduur

  • geen rubbergeur

LGA getest, Automatten.nl

Rubber schaalmat, Automatten.nl   Rubber schaalmat, Automatten.nl

Kortom een perfect product voor het hele jaar, maar zeker tijdens de natte herfst- en wintermaanden, of bij gebruik onder vochtige omstandigheden ! De foto's van de matten zijn algemeen en tonen niet de exacte pasvorm maar alleen het soort en type rubbermat.