Volg ons op Facebook
0
Volg ons op Facebook
INLOGGEN
Fiat Talento / Renault Trafic / Nissan NV300/Primastar 2014-heden / Opel Vivaro (B) 2014-2019 - Rubbermattenset (voormatten)

Bovenstaande afbeelding is een algemene voorbeeldfoto, en dus niet de foto van jouw rubbermattenset. Deze zal perfect passen.

Onze prijs

OP VOORRAAD!
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!
€36,75

Fiat Talento / Renault Trafic / Nissan NV300/Primastar 2014-heden / Opel Vivaro (B) 2014-2019 - Rubbermattenset (voormatten)

Productcode: RMCI-FIAT-015

Rubber mattenset (voormatten), Renault Trafic / Fiat Talento / Nissan NV300/Primastar 2014-heden / Opel Vivaro (B) 2014-2019. Geschikt voor de uitvoering met 2 en 3 zitplaatsen voorin. De mat loopt niet tussen de stoelen door, maar loopt alleen voor de stoelen langs.
De set is in verschillende delen en klikt u vast tot 1 geheel in de auto. Ook gemakkelijk in delen er weer uit te halen om de mat eenvoudig uit te kloppen.

Een complete set rubber automatten in originele pasvorm. Met deze rubber automatten houdt u het interieur van uw auto schoon. Alle matten zijn voorzien van een stevig profiel en opstaande rand. Ideaal tijdens de herfst- en winterperiode om uw auto optimaal schoon te houden, maar zeker ook geschikt voor gebruik de rest van het jaar. Eenvoudig te reinigen met water. De matten zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit rubber, zonder rubbergeur

Eigenschappen:

  • perfecte pasvorm ( sommige foto's zijn slechts voorbeelden )

  • als u de juiste auto heeft gekozen dan garanderen wij de juiste pasvorm
  • kleine opstaande rand als vuilopvanger

  • kruislings ribbelstructuur (vuilopvang)

  • gemakkelijk schoon te maken

  • lange levensduur

  • geen rubbergeur

LGA getest, Automatten.nl

Rubber schaalmat, Automatten.nl   Rubber schaalmat, Automatten.nl

Kortom een perfect product voor het hele jaar, maar zeker tijdens de natte herfst- en wintermaanden, of bij gebruik onder vochtige omstandigheden ! De foto's van de matten zijn algemeen en tonen niet de exacte pasvorm maar alleen het soort en type rubbermat.